Добавьте товары в желания
0
Мой заказ

Конструктор LEGO Friends Ветеринарна клініка для сільськогосподарських тварин 161 деталь (42632)

В наличии
Артикул: 42632
Надихайте дітей віком від 4 років піклуватися про тварин за допомогою цього набору LEGO® Friends Ветеринарна клініка для сільськогосподарських тварин (42632). Цей набір допомагає дітям навчитися конструювати й містить ветеринарну клініку, яку можна скласти, дві мініляльки, три фігурки звірят і ветеринарні аксесуари, що надихають на творчу гру.

Цей іграшковий конструктор ветеринара – чудова ідея для подарунка дітям, які люблять сюжетні ігри в медицину. Діти можуть створювати власні історії про дружбу, в яких Отом допомагає ветеринару Габріелі доглядати за новонародженим козеням. Вони можуть перевезти звірят на причепі, а потім оглянути їх, використовуючи стіл, ваги, компʼютер і лампу. Пізніше вони можуть допомогти Отом викупати звірят і пригостити їх смаколиками.

Конструктори LEGO для дітей віком від 4 років мають великі деталі, які допоможуть дітям розпочати свою будівельну пригоду. Подаруйте дітям легку й зрозумілу подорож у світ конструювання з додатком LEGO Builder. У ньому вони може масштабувати й обертати моделі у 3D, відстежувати свій прогрес.
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
1 061 грн
1 179 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Быстрый заказ
Характеристики
Состояние товара Новый
Бренд LEGO
Наличие В наличии
  • Новой почтой на отделение или курьером до дверей по Украине.
  • Курьером к двери по городу Ивано-Франковск

Подробнее о доставке

  • Наличными при получении.
  • Онлайн-оплата через WayForPay (Visa/MasterCard/Приват24)
  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.

 

Наверх